Brindholms Slutspelsutmaning!

SM-slutspelet står för dörren och det är något som laget och vi supportrar brukar gilla väldigt mycket. Likt ifjol så skulle jag vilja köra en Slutspelsutmaning och hoppas på samma uppslutning som förra säsongen!

Det är nära start av SM-slutspelet nu och för vår del blev det ikväll klart att Sirius blir våra motståndare. En tuff uppgift mot ett Sirius som gör sin bästa säsong sedan 2008/09! Mer om det i morgondagens Inför!

Förra säsongen så körde jag en Slutspelsutmaning där det till slut blev 220st som hakade på vilket i slutänden renderade i 44 000 kr i insamlade slantar till Miljonklubben. Jag känner själv att jag vore nästan dum om jag inte testade igen och därför gör jag det! Jag tror faktiskt det kan vara en liten morot för laget också som ju ändå trampat lite luft på slutet så vi behöver hjälpa till och kicka igång laget igen genom att visa att vi tror på dom!

Slutspelsutmaningen går ut på att man binder sig att betala en summa utefter hur långt laget tar sig i SM-slutspelet enligt följande:

1. Avancemang till SM-semifinal = 200 kr
2. Avancemang till SM-Final = 350 kr
3. SM-Guld = 500 kr

Läs vidare här så ni inte missuppfattar det hela (MAXSUMMA ni kan få betala är 500 kr): HAKAR NI PÅ och Byn vinner kvartsfinalserien mot Sirius men sen åker ur i semifinalen så blir summan att betala 200 kr. Om Byn däremot också skulle vinna semifinalen och gå till SM-Final men sen förlora i finalen så blir summan att betala 350 kr (alltså INTE 200 + 350). Som vi vet så tar sig Edsbyn till SM-Final så brukar utgången ofta bli positiv och skulle Byn åter vinna SM-guld så blir då summan att betala alltså MAXSUMMAN 500 kr (alltså INTE 200 + 350 + 500). OM vi åter skulle få uppleva den dagen så visst vore väl det värt 500 kr (?). Lätt om ni frågar mig!

Det jag skulle vilja veta NU är alltså vilka som vill vara med på SLUTSPELSUTMANINGEN?! ANMÄL ER genom att SMSA mig på 070-333 05 20. Skriv NAMN + Slutspelsutmaningen. Det går också bra att anmäla er via mejl på brindholm66@gmail.com eller skicka på Messenger.

Vad summan blir vet vi ju då inte förrän Byn spelat klart i SM-slutspelet, det enda vi vet är att den blir 200, 350 eller 500 kr. Eller vill nån DUBBLA så får ni givetvis det! 🙂 (Skriv det när ni anmäler er i så fall). Åker däremot Byn ut direkt i kvartsfinalserien mot Sirius så blir det ingen inbetalning alls. Jag lovar att ni kommer att ha hela mars månad på er att betala oavsett vad summan blir och blir summan noll så ger det ju sig själv.

Jag såg att jag förra året hade som mål att få ihop 180st på den här utmaningen och då blev vi 220st. Kanske lite nyhetens behag då så är lite mer försiktig nu då och sätter målet på 150st deltagare den här säsongen. Jag lovar också att dom vi blir minst 150st så TRIPPLAR jag själv den summa som ska betalas in så då betalar jag alltså in 600/1050 eller 1500 kr.

Som vanligt så hoppas jag några vill haka på och tänker att allt är bättre än inget = Det finns inget att förlora på att testa och jag VET Edsbysupportrarnas “kapacitet” när det gäller Insamlingar/Utmaningar! 🙂

Nu laddar vi för SM-slutspel!!

share