Joakim Svensk förlänger med Edsbyn

Edsbyns IF Bandy är mycket glada och stolta att nu kunna offentliggöra för er er att försvararen Joakim Svensk har förlängt sitt avtal. Joakims avtal skulle löpt ut efter säsongen, men redan nu väljer han och Edsbyns IF Bandy att förlänga avtalet med 3 år (2+1), en viktig pusselbit är klar för framtiden.

Hur känns det Joakim?
– Känns så klart bra att det är klart. Jag och familjen är rotad här i Edsbyn och trivs väldigt bra med allting så valet känns helt rätt.
Just nu ser jag bara framemot slutspurten av denna säsong där vi ska göra allt vi kan så vi får uppleva ännu en final på studenternas tillsammans med våra supportrar!
Sen vill jag så klart bidra till att vi ska fortsatt vara ett slagkraftigt lag framöver, säger Joakim Svensk.

Hur känns det för dig” Kuben” att Jocke är klar?
– Känns väldigt bra och skönt att ha en av världens bästa tvåvägsspelande försvarsspelare kvar i klubben. Jocke skickar ju in allt i hans makt för lagets bästa i varje moment, både på match och träning.
Kuben fortsätter med att säga – “På senare år tar han knappt några utvisningar heller.”

Vad tycker klubbchef Franco?
– Kul och bra att Jocke ser sin fortsättning i klubben, han är en viktig del i det framtida lagbygget. Med sitt lugna spel ger han en trygghet i vårt försvarsspel samtidigt som han har offensiva kvalitéer för att användas högre upp i banan för att förändra en matchbild.

Vi tackar Joakim och ser fram emot hans fortsättning i Edsbyns IF Bandy.
Edsbyns IF Bandy vill också rikta ett stort TACK till alla medlemmar i Miljonklubben 2022/23.
Tillsammans bygger vi framtiden!

share