Mästarlaget 2018

SAIK och Edsbyn slutade etta och tvåa i Elitserien så det var ingen större överraskning att de möttes i finalen. Att Edsbyn där nollade SAIK var desto mer förvånande – Byn satte defensiven perfekt och vred upp tempot i offensiven efter paus. Anders Svensson historisk som den förste målvakten på 34 år att hålla nollan i en final!

SM-Final: Edsbyn – Sandviken 4 – 0
Studenternas, Uppsala, 17 mars

Edsbyns mål: Mattias Larsson, Martin Frid,Jonas Edling, Tuomas Määttä.
Publik: 18 114

Edsbyns 11:e mästarlag: Anders Svensson (mv), Oscar Wikblad, Hans Andersson, Daniel Liw, Joakim Svensk, Mattias Larsson, Martin Frid, Mattias Hammarström, Jonas Edling, Matteus Liw, Daniel Burvall-Jonsson, Daniel Välitalo, Tommi Määttä, Stefan Larsson, Tuomas Määttä, Erik Persson (mv). Ledare: Thomas Liw, Magnus Olsson, Ola Johansson, Hans Elis Johansson, Klas Elvinsson, Stefan Asikainen, Bengt Ryhed

share