Anmälan öppen för Sommarbandy 2023

Nu har vi öppnat upp anmälan till Sommarbandyskolan i Edsbyn 2023 som arrangeras under veckorna 31 och 32.

Edsbyns Sommarbandyskola ger dig möjlighet att utveckla dig som bandyspelare på fullstor plan. Under perfekta förhållanden kommer du tillsammans med dina kompisar få undervisning i fys, styrka, teknik och teori av erfarna ledare i en trygg miljö. Förutom två ispass om dagen kommer det att bli aktiviteter utanför Svenska Fönster Arena. Vi kommer även ha en speciell fokus på målvakterna.

Sommarbandyskolan arrangeras under vecka 31 och 32. Vi har plats för ca 140 elever varje vecka, vi delar in eleverna i fyra olika träningsgrupper (åldersgrupperna -07, -08, -09, -10, -11, -12 och -13). Vi försöker få så jämna grupper som möjligt både till antal deltagare och åldersmässigt. Naturligtvis kan vi ta hänsyn till om du vill vara med någon yngre eller äldre kompis.

Klicka här för att komma till anmälan >>>

Important information for all foreign players!
If you don´t have a swedish personal number you have to be registered to our club to be able to make your application to the camp on this site.

If you are not registered, please go ahead and fill in this application instead!

We will process your application and send you an invoice. 

Har du frågor kontaktar du oss på eif@bandybyn.se

OBS! Din anmälan är bindande. 


Hälsningar från Edsbyns IF Bandy!

share