Tack för säsongen!

Till helgen så vrider vi på knappen och isen kommer sakta smälta i Svenska Fönster Arena, men vilken säsong vi haft.
Vi har ökat antalet barn och unga som vill spela bandy med oss från Loes Skridskokul till våra juniorlag, vi deltog i massor av poolspel, cuper och seriespel med vinst i Mini World Cup för vårt U16-lag som en av de största vinsterna som vi inte gjort sedan 1989.
Vårat flicklag utvecklas och har spelat flera poolspel under vintern med en häftig utveckling på samtliga deltagare, där söker vi fler flickor som kan vara med oss till kommande säsong.
Damlaget var länge på en stark andraplats i Allsvenskan Dam Norra, men slutade till sist på en fin 4:e plats.
Herrlaget avslutade sin säsong med flaggan i topp och med en starkt slut på serien och ett makalöst slutspel så blev man topp 4 lag i Sverige i år igen.

Vi har varit totalt varit 23 954 besökare i Svenska Fönster Arena denna säsong på 17 hemmamatcher för herrlaget, det är starka siffror för en liten ort och kommun vi lever i, tack ni som gett ert stöd på plats.
Men vi är inte nöjda och siktar på att fler av er kommer under nästa säsong.

På vårt lotteri 50/50 har vi upplevt en nära in till explosion, då vi mer än fördubblat vår omsättning och därmed har flera av er vunnit mer pengar och föreningen fått in mer pengar. Stort tack för det!

Vi vill tacka alla spelare, ledare, funktionärer, föräldrar, publik, supportrar och partners för en bra och lyckad vinter för 250 barn och unga, samt 3 seniorlag.
Utan er skulle inte Edsbyns IF Bandy finnas!

Vi ses när isen ligger i Svenska Fönster Arena igen!

share