Hörnpengen – Inbetalning

Dags att summera Hörnpengen som vi drog igång när halva serien var kvar att spela, alltså inför VSK borta 18/12. Så långt hade Byn gjort 13 hörnmål på 13 matcher och tyvärr gav väl inte Hörnpengen samma effekt den här gången som när vi testade det här i början av 2021. Då handlade det om sex matcher och Byn gjorde då 13 mål efter att vi drog igång Hörnpengen. Nu handlade det om 13st matcher och Byn gjorde 11st hörnmål.

Det är inte Hörnbyn som tagit sig till SM-Slutspel som topp-6 den här säsongen utan det kanske är en del i det hela att det dröjde till sista omgången innan Byn säkrade en topp-6 plats. Men fyra hörnmål i dom två sista matcherna kanske är ett tecken på att vi kan få se Hörnbyn i SM-kvartsfinalen mot Bollnäs istället? Jag har faktiskt ganska gott hopp om att det kan bli så! 🙂

När vi summerar Hörnpengen så landar vi alltså på 11st gjorda hörnmål (Martin Frid bäste hörnskytt med 4st av dom) på dom 13 sista matcherna och vi var 66st som deltog i Hörnpengen denna gång och varje mål blev värt 2815 kr/st. Det gör att det till slut snuddar på 31 000 kr in till Miljonklubben då summan till slut blir: 2815 x 11 = 30 965 kr. Nu har ni HELA FEBRUARI på er att betala in det här så jag kommer inte köra nån påminnelse förrän i mars ifall det är nån som missar att betala in. Det är väldigt många olika summar ni har satsat på så jag uppmanar er att räkna ut själva hur mycket ni ska betala in, det är den summa ni satsat x 11 ni ska räkna på då. Är ni osäker på vilken summa ni valde så kan ni smsa mig (Håkan) på 070-333 05 20 och fråga, jag har allt uppskrivet.

INBETALNING gör ni till Miljonklubben SWISH 123 283 87 95 (Bg 434-5500) och MÄRK: Hörnpengen.

Nu väntar alltså en oerhört spännande kvartsfinalserie mot Bollnäs och om vi håller oss till hörnor så är en av nycklarna för att slå Bollnäs att vinna hörnmatchen i så många matcher som möjligt. Det kan som sagt faktiskt vara ett tecken på att “något är på gång” att vi gjort 4st hörnmål på dom två sista matcherna i Elitserien. Varje lag brukar ofta få ett flow i sitt hörnskytte någon gång under varje säsong och Byn har ännu inte haft sitt så tänk om det kunde komma nu istället! 🙂

På slutet har vänsterhörnorna fungerat bäst fast jag har i ryggmärgen att vi har aningen vassare skytte från höger, men där kan jag givetvis ha fel. När hörnor inte funkar fullt ut så funderar man mycket på det, både hörnskyttarna och jag! Jag skulle gärna vilja se Noa Djäkner stå långt bak på högerhörna, kanske ända längst bak. Jag ser lite Kimmo Huotelin i Noas kroppsvinkel när han skjuter från höger och Kimmo blev ju med åren kung på högerhörnor när man valde att slå en lååång på Kimmo som längst bak svingade in många viktiga hörnor under årens lopp. Så det blir mitt söndagstips till coachen, testa en lååång på Noa nu istället! Vi har en dryg vecka på oss att träna på det 🙂

Tack för nu och har ni möjlighet så betalar ni in Hörnpengen redan nu men annars har ni som sagt hela februari på er, välj det som passar dig själv bäst. Jag känner mig själv rätt så bra och jag blir inte förvånad om det kommer en SLUTSPELSUTMANING nån gång under veckan, vi får se! 😉

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA – TILLSAMMANS ÄR VI EDSBYN!

/Håkan Brindholm
brindholm66@gmail.com

share