Insamlingen OLA avslutad = Succé!

Att Ola Johansson var värd att avtacka/hylla råder inget tvivel om! Många är det som under fem dygn valt att delta i Insamlingen OLA som till slut överträffade alla förväntningar när det handlar om insamlade pengar. Vid en summering kl 18.00 ikväll så landade summan på 52.157 kr!

I bandykretsar händer sånt här bara i EDSBYN det kan jag lova! Är man dessutom många som bidrar så kan man på ett relativt “enkelt sätt” samla in betydande summor till vår kära förening som för dagen dessutom mer än någonsin också behöver dessa slantar. Vi gör det denna gång med kärlek riktad till OLA JOHANSSON som sedan 2002 fram till i år 2023 med ett fem år långt uppehåll mitt i där varit en stor och viktig pusselbit i Edsbyns framgångståg under 2000-talet. Vi har under dessa resor under 2000-talet fått uppleva 10st SM-Finaler som gett 9st SM-Guld och alla utom en av dom på vår andra hemmaplan Studenternas IP. Den som inte spelades där spelades på Tele 2 år 2017, livets viktigaste SM-Final där vi vann mot Bollnäs med 3-1. Oförglömligt och som helhet ett ofattbart starkt facit under 2000-talet! 🙂

Ola Johansson har nu beslutat sig för att dra sig tillbaka och givetvis kommer den pusselbiten att saknas under framtida resor. Samtidigt känns det också som ett ganska “passande läge” att påbörja en ny era då vi under senare år genomgått en generationsväxling och nu är det många yngre förmågor som ska formas och då kan det också vara dags att “stå på egna ben” utan Ola men med hans kunskaper väl omhändertagna i resväskan.

Vi säger ett gemensamt STORT OCH VARMT TACK till Ola Johansson och önskar laget lycka till i helgens finalspel i Lidköping vilka dessa insamlade pengar täcker upp till 100 %!

TACK ALLA som deltagit i Insamlingen OLA! Det här värmer oerhört! 🙂

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA – TILLSAMMANS ÄR VI EDSBYN!

/Håkan Brindholm
brindholm66@gmail.com

share