Run For Edsbyn – Spring för Edsbybandyn

.

Run For Edsbyn är Edsbybandyns sponsorlopp där aktiva spelare/ledare och supportrar umgås och springer tillsammans för att stödja Edsbybandyns verksamhet från Loes Skridskokul till de bägge A-lagen.

Ni fixar era egna sponsorer som är villiga att ställa upp med kr/varv eller en fast summa, det kan t.ex. vara din familj, en kompis eller din arbetsgivare, det är helt upp till dig.
Fredag den 28 juli infinner vi oss i Öjeparken mellan klockan 16:30 -17:00 för anmälan = lämna in en kopia på er “sponsorlapp” (se PDF nedan) och starten går 17:30, där springer vi i 30 minuter på den ca 300 meter långa banan med start och mål i Öjeparken. Efter loppet får man meddela sina sponsorer hur många varv man sprungit och samla in den summan som sponsorn angett till er själv, sedan betalar DU in den summan till Edsbyns IF Bandy via Swish till 123-283 87 95 eller Bankgiro 434-5500 ange Run For Edsbyn (RFE) och ert namn i meddelandet. Företag kan faktureras, meddela då kansliet.
Man kan givetvis också gå rundan i 30 minuter, huvudsaken är att man har sponsorer och kan stötta Edsbyns IF Bandy.

Vem kommer springa flest varv?
Vem kommer springa in störst bidrag till Edsbybandyn?

Vill du sponsra några av våra A-lagsspelare, dam och/eller herr? Meddela då ert namn, telefonnummer och den spelaren ni vill sponsra till clas.blom@bandybyn.se eller via 070-217 00 73.
Vi hoppas på en bra och rolig dag för Edsbybandyn där vi kan träffas och tillsammans visa vårt stöd för vår förening.
Detta är förhoppningsvis en uppstart av något som blir återkommande för Edsbybandyn och att vi kan på detta sätt komma närmare varandra och samtidigt stötta föreningens verksamhet.

LADDA HEM ER ANMÄLNINGSBLANKETT NEDAN ELLER HÄMTA DEN PÅ BLOMSTERBODEN I EDSBYN!

Vi hoppas att många av er ställer upp som löpare eller åskådare.
SES I ÖJEPARKEN FREDAG DEN 28 JULI!

Vid frågor eller funderingar kontakta Clas Blom på clas.blom@bandybyn.se eller 070-217 00 73

share