Tommi Määttä lämnar Edsbyns IF Bandy

Edsbyns IF Bandy meddelar härmed att #66 Tommi Määttä tyvärr inte aktiverar plusåret i det kontrakt som skrevs inför säsongen 2022/23 och lämnar oss.

Tommi kom till Edsbyn inför säsongen 2016/17, som en del i den satsning vi gjorde efter att Miljonklubben nyss startats. Redan första säsongen gav satsningen full pott och vi vann den klassiska SM-finalen mot Bollnäs med 3-1. Därefter har Tommi vunnit ytterligare tre SM-guld med oss (2018, 2020 och 2022).
På sju säsonger har Tommi gjort 238 matcher och 20 mål samt räddat oss från betydligt fler baklängesmål.
Vi tackar Tommi, som alltså lämnar Edsbyns IF Bandy efter sju säsonger med SM-guld i över hälften av dessa.


Ny klubb har inte offentliggjorts.

Tommi hälsar:
– Jag vill tacka Edsbyns IF Bandy för sju fantastiska år och Edsbyn Red Farmers för det otroliga stöd som ni gett mig och laget under dessa år. Fortsätt med det! Jag ser fram emot att någon dag i framtiden återigen få spela i röd tröja framför er alla.

share