Teemu Määttä blir med från start kommande säsong

Edsbyns IF Bandy kan nu presentera att Teemu Määttä har skrivit ett nytt avtal på två år.
Teemu kom till oss i början av elitserien ifjol när AIK lade ner sitt herrlag och genom en insamling bland supportrar och Edsbyn Red Farmers så blev en övergång till oss möjlig.

Vi har skickat lite frågor till Teemu som han svarat på här nedan.

Tack för att du stannar i Edsbyn Teemu, ett kontrakt på två år är underteckna.

Hur känns det?
– 
Det känns jättebra och skönt att det är klart nu. Är riktigt roligt och ära fortsätta spela i Edsbyn också i framtiden.

Du kom ju lite sent in i fjol, vad gör att du fortsätter i Edsbyn i minst två år till?
– 
Det var speciellt hoppa in nytt lag mitt i säsongen. Man hade inte det vanlig försäsong spela sig in nytt lag och hitta egen roll. Men jag tycker ändå att det gick helt okej redan från början och ju mer man spelade, det känndes bättre hela tiden.
Det var enkelt beslut slut att skriva två år till. Jag trivs otroligt bra i laget och vi gjorde riktigt roligt slutspel. Jag kände direkt efter avgörande semifinal borta mot VSK att jag vill ha revansch och fortsätta spela i Edsbyn också i framtiden.

Är du laddad för en försäsong med Edsbyn, du undvek ju den förra året? 😉
– 
Ja absolut men inte än😂 man få kanske vila lite stund efter VM nu innan man hoppar in i försäsong. Men det bli säkert kul och man vill vara ännu bättre tränat till nästa säsong.

Nu är laget inte ”spikat” ännu men hur ser du på kommande säsong?
– 
Ja laget är inte spikat än men det kommer bli slagkraftigt lag nästa år också, det jag är helt säkert på. Man tränar och spelar att vinna, därför jag stannade också i Edsbyn att möjligheten att vinna.

Kommer du flytta upp med familjen, fru Mari och två barn denna gång?
– 
Ja dom kommer också flytta till Edsbyn. Nu det bli mycket saker att fixa från att hitta lägenhet, fixa förskoleplats och hitta jobb till min fru. Men allt kommer säkert lösa sig till slut.

När är planen att ni ska vara på plats i Edsbyn?
– 
Tanken är att vi kommer flytta till Edsbyn början av augusti.

Hur ser sommaren ut för er?
– 
Sommaren är som har varit många år tidigare också. Vi kommer åka till Finland slut av maj och vara där cirka två månader. Njuta fint finsk sommar och jag få träna med bröderna i sommar värme.

Nått du vill hälsa alla i Edsbyn Red Farmers och andra edsbysupportrar som faktiskt var dom som såg till att vi kunde värva dig hit sent i höstas?
– 
Jag är jättetacksam att jag fick komma till Edsbyn och att dom gjorde att det var möjligt. Sen jag fick jättevälkommen känsla redan från första matchen och stöd under hela säsongen var magisk. Ni är fantastiska, fortsätt så och vi på plan kommer försöka göra allt att vi tillsammans nästa säsong kommer spela årets sista match och vinna det. Heja Röd och Blå!!

Vi tackar Temmu för två nya år och vi ser fram mot hösten och ispremiären.

Edsbyns IF Bandy vill rikta ett stort TACK till alla medlemmar i Miljonklubben 2022/23.
Tillsammans bygger vi framtiden!

share