Mickelsson klar för Byn!

“Det är skönt att vara hemma!”

Edsbyns IF Bandy är glada och stolta att meddela att Christian Mickelsson är klar för spel i moderklubben. Kontraktet är på två “raka” år.
– Det är skönt att vara hemma, säger Christian själv om att ansluta till mästarna.

Mickelsson behöver ingen närmare presentation för edsbypubliken. Säsongen 2008/09 gjorde han 51 mål för Rödblått, varav ett i SM-finalen. Det är bara fyra spelare som nått en högre notering i Edsbyns IF Bandys historia.

“Mickel” är en allround anfallare som utöver målsinnet har en stark skridskoåkning, god teknik och en bra bössa. Han är inte minst vass i djupled och mycket skicklig på att förvalta det längre spelet.

Mickelsson kommer närmast från IFK Rättvik där han bidrog starkt till nykomlingens imponerande säsongsavslutning, totalt blev det 35 mål på 20 matcher. Dessförinnan representerade han som alla säkert vet Bollnäs GIF.

Fler kommentarer kommer under de närmaste dagarna – vi är övertygade om att denna nyhet förgyller söndagskvällen för alla edsbysupportrar!

#välkommenmickel

share