Förlust i sudden death för P 19

Efter en tät och jämn final stod Villa som segrare i P 19 finalen med 6-5 efter ett avgörande i sudden death. En tung förlust då Edsbyn hade grepp om matchen

Finalen blev en tät och jämn tillställning där Villa fick starta matchen i medvinden vilket gjorde att de kunde skapa lite mer än Edsbyn och kunde gå till halvtidsvila med 3-1. I den andra halvleken tog Edsbyn över spelet och kunde vända matchen via ett vasst hörnskytte och gick upp i en 5-3 ledning. Efter att Villa tagit en time out klev man upp och satte press på Edsbyn som de även fick utdelning på då man kunde vinna bollen högt upp i banan och göra 5-4. Det verkade dock som Edsbyn skulle stå emot men med 30 sekunder kvar av matchen kunde Villa kvittera och ta matchen till förlängning. En förlängning som Villa fick börja med vinden i ryggen efter att ha vunnit lottningen och kunde ta tag i spelet. Det skulle visa sig att tiden var med Villa denna kväll för med endast sekunder kvar av den första förlängningshalvleken kom avgörandet till deras fördel. Idrotten är grym ibland och det blev en tung förlust för Edsbygrabbarna då man var så nära en seger under ordinarie matchtid och sedan åka på en förlust i sudden.  

share