Albin Bysell klar

Efter en tids rykten åt olika håll är vi glada att kunna delge er att Albin Bysell är klar för en fortsättning (1+1) hos oss. 

Tack för att du stannar hos oss Albin, hur har tankarna om framtiden gått efter säsongen?
– Det har funderats väldigt mycket på vad som blir bäst för helheten, inte bara bandyn utan även det privata. Men efter en hel del tänkande så landade jag i att det är här jag vill vara och det är här jag får bästa möjliga förutsättningar att utvecklas både som människa och bandyspelare. 

Du har just gjort din första säsong i vårt A-lag, hur har det varit?
– Det har varit en lärorik och rolig säsong med många fina minnen som man kommer att ta med sig och leva länge på. Jag tänker till exempel på femte avgörande mot Bollnäs, helt magiskt!

Nu går du från junior till senior. Det betyder ju större konkurrens om platserna, hur ser du på det?
– Det är klart att nu kommer det att krävas ännu mer för att nypa den där platsen men jag är otroligt taggad och känner mig redo att ta mig an den utmaningen.

Återigen tack Albin och kör hårt i vinter!
– Tusen tack!

Tränaren har ordet

Tränare Daniel säger så här om Albin:
– Att klubben lyckas behålla Albin är en viktig del i den resa vi nu startar.  Albin är en av Sveriges främsta spelarna i sin årskull med kraft, fart och skott som absoluta spetskvaliteterna. Jag har stora förhoppningar och förväntningar på Albin. Det här kommer att bli bra!

Tack, vi gör det tillsammans!

Edsbyns IF Bandy tackar alla er som bidrar till Miljonklubben, som bidrar till att vi kan ha ett topplag i Edsbyn .
Utan ert stora engagemang och era rödblå hjärtan skulle vi aldrig kunna slåss om topplaceringar.

share