Farmers var 12:e spelaren i ABB Arena ikväll.

Snart match!

Lyssna på vad tränare Magnus Olsson säger om kvartsfinalerna, supportrarnas stöd och kommande semifinaler.

#herrlaget
...

Efter en jämt första halvlek lägger vårt U17-lag i en till växel i andra och kan rättvist vinna kvartsfinal nummer två. Därmed är de klara för semifinal mot Villa Lidköping.

Edsbyn - Åby/Tjureda 6 -3

Stort grattis och bra jobbat ✌️🔵🔴

#u17
...

Vi träffade Ted Hedell efter träningen igår och de märks att han trivs när det är slutspel.

Semifinal 1 av 5 idag mot Västerås SK klockan 17:00 i ABB Arena, se den på plats eller tillsammans på Edsbyns Hotell.
Sänds även via Bandypuls, Ljusnan eller SportExpressen

#herrlaget
...

”Vi spelar för våra supportrar, för de som blev skadade.”

Se och hör Vadim Arkhipkin berätta om segern mot Bollnäs och morgondagens möte med VSK.
...

God morgon alla rödblå!

Skön seger och otroligt vackert att laget tar ner flera av dom drabbade, från i lördags, till isen för att fira med dem. ❤💙

Njut idag så laddar vi för lördag sen!

* KÄRLEK * STOLTHET * TRADITION *
...

En jämn och böljande kvartsfinal i Åby/Tjureda slutar efter 90 spelade minuter med seger för vårt U17. Nu väntar returmöte hemma i Svenska Fönster Arena på Lördag. Kom ner och stötta grabbarna då!
Åby/Tjureda - Edsbyn 6-7

#u17
...

Nu är det endast en timme kvar till avslag i den fjärde ronden i kvartsfinalserien mot @bollnasgifbandy. Laguppställningen presenteras av kvällens matchvärd HALI AB.

Matchen ses såklart bäst på plats men direktsänds även på bl.a. bandypuls.se.
...

Det blir en trevlig hemresa från Kalix för vårt U16.
Vinst mot Kalix med 11-5 efter en blåsig match.

#u16
...

Nu är det endast en timme kvar till avslag i den andra ronden i kvartsfinalserien mot Bollnäs Bandy.�Laguppställningen presenteras av kvällens matchvärd Aefab.

...

Det var inget skönspel och en bit ifrån perfekt. Men söndagens bortamatch mot Vänersborg slutade efter mycket dramatik med seger för Edsbyns U17. Det avgörande målet kom i matchens sista situation, en vänsterhörna. Värnersborg-Edsbyn 6-7

Grattis säger vi!

Nästa match för vårt U17 är hemmamatch mot Tellus på lördag, vi återkommer var den matchen kommer spelas.