Se slutspelsmeny Restaurang Nu Läll >HÄR<
Kvartsfinal 1:
Måndag 17 februari – matchstart 19:00, servering från 17:00
Pannbiff med potatis, gräddsås & lingon
Kvartsfinal 3:
Fredag 21 februari – matchstart 19:00, servering från 17:00
Örtmarinerad fläskytterfilé med potatisgratäng & vitlökssky
Boka med C. Karlström på 070-628 19 64
Se slutspelsmeny VIP-servering Pub Joe >HÄR<
Kvartsfinal 1:
Måndag 17 februari – matchstart 19:00, servering från 17:00
Förrätt: Trattkantarellsoppa med grissini & örtolja
Varmrätt: Tempererad helstekt ryggbiff serveras med ratatouille samt potatiskaka med parmesan & rödvinssky
Dessert: Jordgubbskaka med smultrongelé & vispad grädde
Kvartsfinal 3:
Fredag 21 februari – matchstart 19:00, servering från 17:00
Förrätt: Carpaccio av lufttorkad skinka med lagrad hårdost med örter samt krutonger & balsamreduktion
Varmrätt: Lammfärsbiff med örtkryddad potatispuré samt timjankryddad rödvinssås
Dessert: Citron & passionsfruktskaka med vispad grädde
Boka med C. Blom 070-217 00 73 eller clas.blom@bandybyn.se
Reservation med att det kan bli fullt i restaurangerna.