Pressrelease Edsbyns IF Bandy

Vår positiva resa fortsätter!

Edsbyns IF Bandy gjorde ett resultat bättre än budget och mer än 1 miljon kr bättre än förra säsongen under det senaste räkenskapsåret, bokslut per 2024-04-30. Trots diverse problem med arenan så gjorde vi ett riktigt bra avslut på säsongen inte minst genom herrlagets slutspel mot Bollnäs och Västerås som betydde mycket för oss både sportsligt, ekonomiskt och socialt.

Utan våra fantastiska sponsorer och partners, supportrar, funktionärer, spelare och personal hade detta inte varit möjligt – varmt TACK till er alla!

Nu ser vi framåt och det känns väldigt spännande. Ambitionen är fortsatt att vara topp fyra i Sverige för herrlaget, samt att då ge oss själva chansen att nå final. Det ser bra ut också gällande ungdomslagen och vi kör självklart vidare med vårt damlag.

Det är utmanande ekonomiskt för de flesta föreningar i bandysverige. Vi har nu gått åt rätt håll och inför kommande säsong så är ambitionen ett resultat med svarta siffror. Vi har också målsättningar rent socialt och förutom själva bandysäsongen så vill vi synas året runt. Ett exempel är förra årets succé ”Run for Edsbyn” som kommer tillbaka den 26 juli även i år vid Barnens Persmässa.

Sommarhälsningar från Edsbyns IF Bandy som redan ser fram emot nästa säsong!

Edsbyns IF Bandys styrelse genom ordförande Björn Mårtensson

share