Hellmyrs förlänger – ”sammanhållningen, energin och lusten är enorm!”

Edsbyns IF Bandy är mycket glada att kunna berätta att Per Hellmyrs är klar för ytterligare 3 år (2+1) tillsammans med oss i det rödblå laget.

Tack Per för att du stannar i moderklubben! Hur har tankarna gått sedan den där 5:e semifinalen?
– Tack själv för förtroendet, att få möjligheten att fortsätta min karriär i Edsbyn!

– Först pustade jag ut efter en makalöst bra andra halva av säsongen där vi som lag visade upp våra kvaliteter fullt ut. Sen har vi pratat hemma i familjen om huruvida jag ska fortsätta eller ej. Hela familjen var eniga och positiva till en fortsättning. Väl där har det bara varit ett spår. Att fortsätta i Byn! 

Du väljer något så ovanligt som ett 3 (2+1) års avtal vid 41 års ålder, det brukar vara ett år i taget som gäller då. Det är vi naturligtvis väldigt glada för, hur kommer det sig?

– Föreningen och jag var överens om att 1 år är aningen kort. 3 raka kanske är för långt? Då blev det 2+1 vilket känns lagom. Jag känner mig stark och fräsch i kroppen. Jag känner en otrolig motivation och glädje. Jag älskar sporten och jag älskar att spela bandy i Edsbyn. Laget vi har är verkligen ett LAG. Sammanhållningen, energin och lusten är enorm! 

Många bitar börjar falla på plats och några bitar saknas ännu för trupp bygget. Hur ser du på laget som du kommer ingå i, samt något så ovanligt som ny tränare i Edsbyns IF kommande säsong?
– Kan vi behålla alla så börjar det redan rysa lite lätt i min kropp. Räcker så!
Sedan tackar vi ”Kuben” med hela vårt hjärta, han som för mig är Edsbyns IF Bandy. Det är svårt att med ord här och nu beskriva vad han betytt för mig, för föreningen och för Edsbyn. Jag hoppas verkligen att han blir kvar i nån roll inom föreningen. Förändringar sker i livet och nu står vi inför en sådan. Nya tränare på väg in som båda två lyser av energi och vill göra avtryck. Det känns spännande och inspirerande!

Avsluta med en hälsning till våra supportrar!
– Återigen tack för säsongen som gått, tack för allt stöd. Nu ser vi framåt. Kärlek, stolthet och tradition. Glad påsk, förresten! 

Huvudtränaren har ordet

Vi avslutar med tränare Daniel Skarps beskrivning av Per Hellmyrs.
– 
Laget håller på att ta form. Glädjande att spelarna vill vara kvar och påbörja den här resan. Per är en drivande spelare med spetsegenskaper att ställa frågor till motståndarna över hela banan. Som person har han stora ledaregenskaper, han är en pådrivare och besitter ett elittänk som är mycket värdefullt i en grupp. Hans rutin är värdefull och han vet vad som krävs för att prestera på hög nivå. 

Tack, vi gör det tillsammans!

Edsbyns IF Bandy tackar alla er som bidrar till Miljonklubben, samt även pågående Myran-insamling på Bandypengen, som hjälper till att göra denna förlängning möjlig.

Utan ert stora engagemang och era rödblå hjärtan skulle vi aldrig kunna slåss om topplaceringar.

share