Slutspelsutmaningen – Inbetalning

Säsongen tog slut och den årliga depressionen håller på att infinna sig! Jag tänker skriva någon rad om Slutspelsutmaningen då jag börjar få sms om hur mycket och vart man ska betala men vill poängtera att ni har HELA MARS MÅNAD på er att betala in. 265st blev vi till slut = nytt rekord då det tidigare rekordet var på 233st.

Det känns alltid lite abrupt och tomt när säsongen tar slut för Byn och nästan ännu mer den här säsongen när Byn avslutade med matcher i stort sett varannan dag i 3v! Då blir det nästan en livsstil att skriva Inför ena kvällen och referat kvällen efter och sen poff, så blir det ingenting och väldigt tomt. Edsbyn faller absolut med flaggan i topp i måndagens 5e och avgörande match och vilket go det verkar vara i det här laget och redan så börjar man så smått längta till nästa säsong (eller ska vi köra sommar först 😉 ) då man ser att det finns ännu mer att plocka ur det här laget. Detta efter att en del spelare bytt positoner under säsongen och fortfarande kan bli ännu bättre i sina nya positioner även om man redan nu är bra där.

Sen har vi många yngre spelare med där varje säsong ganska länge nu bör innebära fortsatt utveckling, i alla fall om man sköter sommarträningen på bästa sätt. Dock har vi fortfarande fler spelare än jag hade hoppats och trott utan kontrakt ännu och det måste ordnas illa kvickt nu är min känsla. Tänker inte bli långrandig här och nu utan tror säkert jag blir sugen att skriva mer i närtid så jag ägnar den här artikeln till Slutspelsutmaningen.

Vi är alltså 265st som är med och det blir inbetalning även den här säsongen, alltså för 4e gången och det är lika många år som vi kört Slutspelsutmaningen! Avancemang från kvartsfinal till semifinal som det nu blev innebär att 200 kr är summan som ska betalas in, alltså det lägsta alternativet. 265st x 200 kr blir 53 000 kr och som kommer att landa hos Miljonklubben så småningom. Samtidigt så minns jag så väl att Olle Lundberg utmanade alla förra säsongen att betala 350 kr istället, alltså summan det blivit om Byn gått till SM-Final! Argumentet Olle hade då var att han tyckte Byn hade gjort sig förtjänt av en finalplats efter att ha pressat VSK till fem matcher i semifinalen men föll med 5-3 i 5e matchen och Olle tyckte att den slutspelsinsatsen var värd 350 kr istället för 200 kr. Över hälften av alla som var med förra säsongen antog den utmaningen och betalade 350 kr istället för 200 kr! 🙂

När vi nu tog det till fem matcher igen den här säsongen SAMT det faktum att vi slog ut Bollnäs i kvartsfinal och dessutom vann 5e och avgörande med 10-1 (!) där så kanske det är än mer befogat att krydda på dom 200 kronorna lite extra den här säsongen (?) 😉 Det är givevis upp till var och en att bestämma det men skulle det bli 265 pers x 350 kr hamnar vi direkt på 92 750 kr istället för 53 000 kr, värdefulla “extraslantar” isåfall. Jag ska också tillägga att x antal personer redan när dom anmälde sig swishade 500 kr till MIG och skrev typ “jag satsar på SM-Guld” o.s.v. och vill bara meddela er att jag betalar in dom pengarna nu och bockar av er som betald. Har även fått några swishar nu tis/ons som jag gör detsamma med.

Ni har som sagt HELA MARS MÅNAD på er att betala så jag kommer inte att påminna någon förrän nån gång i april månad ifall betalningen uteblivit. Betalning går till så här:

SWISHA 200 kr – eller 350 kr – eller valfri summa till 123 283 87 95 (Bg 434-5500) och MÄRK: Slutspelsutmaningen

Viktigt att ni kommer ihåg att märka Slutspelsutmaningen. Pengarna hamnar sen på Miljonklubbens konto när det bokförs och där behövs det verkligen påfyllning om vi ens ska vara i närheten av tidigare års insamlade pengar dit. Miljonklubben är en väldigt viktig del i truppbygget för säsong 2024/25 och har så varit i många säsonger nu så lite sömnlös blir jag över att vi för dagen ligger på “bara” 281 491 kr insamlad där men då ska Hörnpengen (ca 31 000 kr) fyllas på där också samt Slutspelsutmaningen då men “vi” är ändå ca 450 000 kr efter t.ex. förra säsongens notering.

Vill du bidra direkt till Miljonklubben så Swisha till 123 283 87 95 (Bg 434-5500) även då men märk då inbetalningen med MK eller Miljonklubben. Läs mer här >>> https://bandybyn.se/miljonklubben/

Vi hörs mer framöver, summerar säsongen lite bättre då. Nu väntar SM-Finalen på lördag, både på dam- och herrsidan möts Villa och Västerås. På herrsidan håller jag mina tummar för Villa Lidköping den här säsongen, mest för Martin Karlssons skull men kan även unna tränare Johan Sixtensson att få avsluta med ett SM-Guld efter 10 år som tränare i Villa Lidköping.

/Håkan Brindholm
brindholm66@gmail.com

share