Information från Edsbyns IF Bandys styrelse angående stängningen av arenan

Stängningen av vår hemmaarena

Med stor förvåning har vi inom Edsbybandyn tagit emot beskedet att Miljö- och Byggnadsnämnden inom Ovanåkers Kommun beslutat att stänga bandyarenan i Edsbyn med omedelbar verkan.

Detta drabbar oss mycket hårt i en mycket intensiv och avgörande period av vår bandysäsong. Det drabbar våra barn, ungdomar och alla elever på bandygymnasiet hårt, liksom för våra seniorlag, herrar och damer samt division 2 lag.  Vi jobbar nu för att lösa möjligheter till is så att alla våra lag ska kunna slutföra säsongen på ett så bra sätt som möjligt.  Men, det kommer självklart bli tufft att hitta matchtider till alla lag där vi kanske får spela hemmamatcher borta.  Vårt A-lag Herr har ju kvalificerat sig för SM-kvartsfinal mot Bollnäs och just nu kan vi inte säga var kvartsfinal 2 som var tänkt att spelas hemma kommer att spelas.

Vi inom Edsbyns IF Bandy är hyresgäst till arenan och vi har aldrig tidigare ställts inför en sådan här tuff situation.  Vi kan ännu inte se vad det innebär ekonomiskt men det kommer troligtvis slå hårt mot oss om vi inte kan spela hemmamatcherna i vår egen arena. Vi hoppas på ert stöd i detta ansträngda läge.

// Styrelsen Edsbyns IF Bandy 

share