Brindholms Utmaning – Hörnpengen!

Hakar ni på en ny upplaga av klassikern Hörnpengen? Vi körde det här senast säsongen 2020/21 och då blev det en succé, i alla fall till en början. Hörnmål är en detalj som ofta kan vara avgörande i täta matcher och skillnaden mellan kryss och seger eller uddamålsförlust istället för kryss.

Edsbyn började säsongen med ett helt ok hörnskytte men det har ebbat ut lite på sistone och hittills i december har Byn bara gjort två hörnmål (båda mot Sandviken) på fyra matcher och halkat ner på 11 % i gjorda mål på hörnor (12 mål på 119 hörnor). Endast Motala och Rättvik har sämre statistik (10 %) medan några lag till också har 11 % som oss men önskvärt är att få upp siffran till runt 15% effektitvitet under andra halvan av serien. Gärna mer såklart men 15 % känns som en godkänd och gångbar siffra. Det skulle garanterat ge någon poäng extra på sista raden (poängkolumnen) också.

Vi har ju hamnat i ett läge där det är (EXTRA) viktigt att ALLA hjälps åt på något vis! Sen har inte alla möjlighet att vara med här men jag är säker på att rätt många kommer att göra det så därför sparkar jag igång den här klassikern igen. Min tanke är att Hörnpengen pågår grundserien ut, alltså resterande 13 omgångar av Elitserien som avslutas fredag 9 februari. Det finns några olika alternativ att välja på att betala per hörnmål och ni kommer att ha hela februari på er att betala in den slutsumma det blir.

Hur många hörnmål det kommer att landa på är ju omöjligt att säga men förhoppningen är givetvis att Byn gör fler än 12st hörnmål under andra halvan av serien. Betalningsalternativen jag tänkt mig är: 15 kr – 25 kr – 50 kr – 75 kr – 100 kr (eller givetvis är valfri summa högre än så också välkommen 🙂 )

Hur gör jag då om jag vill haka på det här:
Jo skicka ett sms till mig Håkan Brindholm på 070-333 05 20 och skriv NAMN + SUMMA du vill satsa per hörnmål.
Eller mejla till brindholm66@gmail.com eller också skicka ett meddelande via Messenger. OBS: Skriv om du vill vara anonym.

Alla pengar vi får in på det här kommer att gå till MILJONKLUBBEN = Vår framtidsfond (som är i behov av påfyllning).

När vi körde den här Utmaningen 2020/21 så landade vi till slut på att varje hörnmål var värt 5150 kr och givetvis är det tillåtet att hoppas på något liknande nu. Sen om det är rimligt att tro det vet jag inte men då jag är klart mer optimist än pessimist så hoppas jag på det 🙂

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA – TILLSAMMANS ÄR VI EDSBYN!

/Håkan Brindholm
brindholm66@gmail.com

Bild nedan Martin Frid har just gjort ett hörnmål mot Sandviken.
Foto: Hannah Gustavsson

share