Noa Djäkner klar för Edsbyns IF Bandy

Edsbyns IF Bandy är glada och stolta att kunna meddela att 20-årige anfallstalangen Noa Djäkner ansluter till klubben. Kontraktet är skrivet på två raka år. Noa fick sitt genombrott i moderklubben Ljusdals BK, där han öste in mål redan som tonåring. Den senaste säsongen har han representerat IK Sirius.

– Noa är en spelare med många fina kvalitéer. En duktig skridskoåkare med vass klubba som är bra på att utmana i den sista tredjedelen, med ett fint skott. Jag fram mot att få ha Noa i Edsbyn och utveckla hans fina kvalitéer i den rödblå tröjan, säger huvudtränare Magnus “Kuben” Olsson.

Noa ser ser Edsbyn som helt rätt steg att ta i karriären.
– Det är en jätteproffsig förening, med allt vad det innebär!
Vad tycker Noa om Edsbyns supportrar då?
– Ja, det vet ju hela bandysverige vad ni kan, så fortsätt med det. Klubbchef Franco är nöjd med underskriften.

– Noa är en framtidspelare som vi tror mycket på. Det är skönt att äntligen ha landat detta i en underskrift och få Noa hit till Edsbyn, vi var ute efter honom redan förra säsongen. Edsbyns IF Bandy välkomnar Noa och vill rikta ett tack till våra partners, alla medlemmar i Miljonklubben samt alla som bidragit genom insamlingen “Forward”.

share