SLUTSPELSUTMANINGEN = Inbetalning!

En klar majoritet har redan betalat in Slutspelsutmaningen men gör en blänkare här och ser om de 70-tal som är kvar att betala läser den. Min tanke är att få in slantarna till 31 mars, alltså nästa fredag. Skickar påminnelse på sms efter det annars.

Summan som ska betalas blev ju till slut 200 kr även om Byn var ack så nära finalplats (som hade gett 350 kr eller 500 kr vid guld). Direkt morgonen efter att Byn var utslagna smsade dock en av inbetalarna, Olle Lundberg, till mig och undrade om han inte kunde få utmana övriga som var med i Slutspelsutmaningen att betala 350 kr istället för 200 kr. “För jag tycker laget och Farmers var värda att gå till final så jag tänker i alla fall betala 350 kr och förhoppningsvis hakar fler på” motiverade Olle det hela. Jag kan meddela att av dom som redan betalat in så har ca 70 % hakat på Olles utmaning så vi hoppas fler gör det av dom ca 70st kvarvarande också.

SLUTSPELSUTMANINGEN! Summan ska betalas in till MILJONKLUBBEN:

Swish: 123 283 87 95

Bankgiro: 434-5500

OBS: Märk Slutspelsutmaningen

Jag VET att varje krona in till Miljonklubben är mer än välkommen just nu då en hel del kontrakt ska förnyas och förlängas. Då verksamheten i övrigt inte riktigt gått ihop ekonomiskt under säsongen så känns Miljonklubben EXTRA VIKTIG en sån här gång. Per i måndags har vi samlat in 524 900 kr (209 personer har fixat det!) till Miljonklubben och då är inte Slutspelsutmaningen inräknad. Så i allra bästa fall passerar vi nästa tröskel, 600 000 kr, när vi fått in alla slantar för Slutspelsutmaningen. Vi håller tummarna för det!

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

/Håkan Brindholm
brindholm66@gmail.com

share