Edsbyns IF Bandy tackar sina partners för säsongen

Vi i Edsbyns IF Bandy vill med detta inlägg framföra vårt varma och stora tack för ert engagemang med oss för säsongen 2022/23.
Tillsammans har vi haft ca 240 barn och ungdomar i rörelse och i kontinuerlig träning med matcher och poolspel från Loes Skridskokul till de äldsta juniorerna i U19, vi har haft 3st A-lag i seriespel (herrar i elitserien, damer i allsvenskan och div 2).

Ett smakprov i utfallet under säsongen är att vårt U16 lag och U19 Nationell vann sina serier, där även U19 gick till SM final, tyvärr förlust mot Villa Lidköping.
Flickbandyn har tagit stora kliv och har nu ett eget lag med träningar och flera poolspel denna säsong.
Damernas A-lag kom till slut på 4:e plats i Allsvenskan Damer Norra efter en tuff säsong med skador, sjukdomar och flyttade matcher. Vi kommer igen där nästa säsong!
Herrarnas A-lag hamna på en 5:e plats i elitserien och tog sig till semifinal genom att slå ut Sandvikens AIK i 3 matcher i kvartfinalen. I semifinal väntade Västerås SK som det blev 5 stycken hårda matcher mot, där Västerås klev ut som segare i 5.e och avgörande semin, Västerås gick sedan och vann finalen och är därmed Svenska Mästare 2023. Grattis Västerås SK!

Publikmässigt jobbar vi med siffor som är något lägre än 2019 (den senaste mätbara säsongen), och där har och ska vi göra en utvärdering och satsning för att fler ska se bandy på plats hos oss.
Våra restauranger, Nu Läll och Pub Joe har haft en riktigt bra beläggning under säsongen och där ser vi ett skriande behov av större och bättre lokaler att erbjuda matchupplevelser. Vi hoppas det finns lösningar på det i framtiden.

Er upplevelse av oss är jätteviktig, hur ser ni på vårt samarbete? Tycker ni att vi ger tillbaka vad ni förväntar er av oss? Har ni idéer eller tipps på hur vi kan bli ännu bättre i framtiden, tveka inte att höra av er till mig på clas.blom@bandybyn.se eller 070-217 00 73.

Ni är tillsammans med publik, supportrar, alla ledare och spelare den absolut viktigaste pusselbiten i att vi kan hålla igång vår stora verksamhet i lilla Ovanåkers kommun, stort TACK för säsongen 2022/23.

Tillsammans har vi en lyckosam säsong bakom oss och ser med stor glädje fram mot säsong 2023/24 tillsammans med er.

share