Västerås aningen för starka i 5e avgörande

Trots en heroisk matchserie av Byn inklusive 5e och avgörande igår så blir det Västerås som spelar SM-Final mot Villa Lidköping på lördag efter seger 5-3 (1-0) mot Byn igår. Två i stort sett helt jämna lag men ett måste ju vinna och den här gången blev det Västerås som drog det längsta strået. Edsbyn faller definitivt med flaggan i topp och har gjort ett fantastiskt SM-slutspel. Vi kommer igen!

Vi gratulerar Västerås till finalplatsen och utslaget över fem matcher så känns det väl också rättvist att dom vinner om än marginalerna var otroligt små. Två riktigt bra lag har stått upp fantastiskt bra över fem matcher och har vi bara fått spela på ledning någon gång i matchen igår så har det lika gärna kunnat vara vi som åkt till Studan på lördag. Nu blev det inte så men jag brukar alltid tänka att är vi med bland topp-4 i Sverige och får spela SM-semifinal så ska vi vara otroligt nöjda och det ska vi vara nu också! Är man med så långt så blir det final ibland och ibland inte men oavsett så får man vara med om många pulshöjande matcher vilket vi även nu har varit.

Jag ska försöka göra en bättre summering av säsongen senare i veckan men vill försöka landa i att vi är utslagen nu först och försöka inse att säsongen är slut för Byns del. Det infinner sig alltid en tomhet just när det sker men ger man det några dagar så brukar humöret rätta till sig igen sen.

SLUTSPELSUTMANINGEN! Ingen brådska att betala in Slutspelsutmaningen än (ni har hela mars månad på er) men kan göra en första påminnelse nu ändå. 226st ska betala 200 kr (= 45 200 kr) och summan ska betalas in till MILJONKLUBBEN:

Swish: 123 283 87 95
Bankgiro: 434-5500

OBS: Märk Slutspelsutmaningen

Vill också lägga till en Utmaning från en av dom betalande vid namn Olle Lundberg som smsade mig i morse och undrade: ”Kan inte jag få göra en egen utmaning som lyder: Hur många är med på att betala för finalplats (350 kr) fast vi inte tog oss dit (?). Vi var värda att gå dit tycker jag, laget och Farmers var värda det och då kanske vi kan betala 350 kr istället för 200 kr? Jag kommer i alla fall att göra så och förhoppningsvis kanske fler kan hänga på, eller vad tror du Håkan? ” undrade Olle till mig. Jag TROR många kommer att haka på Olle så givetvis kryddar vi det hela med din utmaning! 😊

Tack för säsongen så här långt, en summering kommer när lust infinner sig!

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

/Håkan Brindholm
brindholm66@gmail.com

share