Veckorapport Miljonklubben

Utifall några rader avstämning kan få OSS att nå veckans mål för Miljonklubben så ritar jag ihop en sån. Undertecknad satte upp ett rätt tufft mål på att vi skulle puffa upp den insamlade summan i Miljonklubben från 385 000 till 450 000 kr innan SM-semifinalen på lördag startar. Kan meddela att vi är på god väg!

Tycker du bandyn i Edsbyn är värd 2,75 kr per dag? Läs vidare isåfall för bryter man ner 1000 kr i 365 dagar så blir det just den summan per dag och DET tror jag väldigt, väldigt många Edsbysupportrar tycker det är värt att betala för att ligga på den nivå vi gör idag?! Det här är 7e säsongen för Miljonklubben och som är tänkt som en “tickande Framtidsfond” som gör att vi kan ha lite ekonomisk marginal för att kunna ha en trupp för att utmana topplagen i bandysverige. Våra fantastiska sponsorer/samarbetspartners utgör ju grunden till allt vi får vara med om men kan vi supportrar dessutom samla ihop den här “extra miljonen” säsong efter säsong så ökar chansen att få vara med och spela bandy ända in i mars som vi nu ska göra ännu en gång!

Miljonklubben startade säsongen 2016/17 och vi samlade in miljonen dom fyra första säsongerna (om jag minns rätt) vilket gav TRE SM-Guld och utslagen i semifinal 2019/20. Sen har vi inte riktigt nått ända fram till miljonen sista två säsongerna men ändå inte så långtifrån heller utan att minnas exakta summor. Det blev som bekant SM-Guld förra säsongen också samt utslagen i semifinal mot AIK året före så på Miljonklubbens sex säsonger så här långt har vi FYRA SM-Guld och två semifinaler som facit!  Det är väl värt 2,75 kr per dag att uppleva dessa lyckostunder? Jag tycker ju definitivt det men så är jag väl också över medel bandytokig bland många bandyfantaster i denna bygd men jag tror ändå att FLER än som betalat in så här långt också tycker det är värt det och som också har den slanten “över” (?).

Målet jag satte upp var alltså att vi skulle samla in 65 000 kr från lördagkväll när vi hade slagit ut SAIK fram till nu på lördag kl 17.00 när SM-semifinalen mot VSK startar. Per igårkväll hade vi samlat in 39 000 kr så just nu är Miljonklubben uppe i 424 000 kr (hemsidan ej uppdaterad än). Så 26 000 kr “fattas” då för att ro det målet i hamn! Fixar vi det på tre dygn från nu? Jag vill tro det faktiskt! DU som varit med förut men så här långt inte är med den här säsongen (och det är rätt MÅNGA faktiskt), ta dig en funderare om du har en slant över i år igen? Laget har ju haft en svajig Elitserie och det tillsammans med ett “dyrare leverne” för oss alla av flera olika anledningar tror jag gör att det här kan ha blivit lite bortglömt/bortprioriterat (?). Jag har full respekt för att alla inte kanske har råd nu fast man hade det förut men jag tror ändå jag når några med den här nyheten.

Laget visade ju också upp en fantastisk slutspelsform mot Sandviken och inget tyder på att Byn kommer vara sämre i semifinalen mot Västerås heller och det är ju fantastiskt att Byn kan hitta spåret igen precis lagom till slutspelet! Mer om det i Inför på fredag. Vi kan ju skriva historia alla kategorier innan den här säsongen är slut, kanske inte troligt men fortfarande möjligt. Mer om det på fredag också. Man längtas redan till lördag!

Så har du slanten (1000 kr) över och tycker det är värt det för att Byn ska ha möjlighet att vara med på den här nivån så betala in till Miljonklubben på något av följande sätt:

SWISH: 123 283 87 95
Bankgiro: 434-5500

Märk inbetalningen med MK och gärna din mejladess.

Du kan också betala med kort eller kontant på kansliet som är öppet 13.00-16.30 måndagar till torsdagar. Vid ev frågor så kontakta Clas Blom på 070-217 00 73 eller mejl clas.blom@bandybyn.se

Betalar du SENAST I MORGON TORSDAG så är du också med i en utlottning av ett säsongskort för nästa säsong samt en signerad tröja av Per Hellmyrs från guldsäsongen 2021/22.

Jag ska se om det eventuellt går få en ny uppdatering på fredag så tar jag isåfall med det i Inför då.

TACK för att ni läser! 🙂

/Håkan Brindholm
brindholm66@gmail.com

share