Välkommen till nya Bandybyn

Varmt välkommen till Edsbyns IF Bandys nya officiella hemsida. Denna har tagits fram med mycket press och stress och fokus har legat på att bygga den på ett sätt som gör att vi kan fylla den med allt det som händer i föreningen och att detta ska vara lättåtkomligt. Så det kan se lite tomt ut nu i början, eftersom menyn är stor i förhållande till innehållet.

Ett annat fokusområde har varit att de partners som möjliggör vår verksamhet ska synas på ett bra sätt – exempelvis syns spelarsponsorer vid varje spelare och matchvärdar vid varje hemmamatch.

VI är också medvetna om att allt inte funkar perfekt och inte är så snyggt som det borde vara men vi väljer ändå att gå ut nu istället för att skjuta ytterligare på detta. Det kommer att finslipas framöver, samt som sagt byggas ut med mer innehåll.

share