Mittfältare förlänger med Edsbyn

Edsbyns IF Bandy är mycket glada att kunna offentliggöra att mittfältaren Martin Frid har förlängt sitt avtal. Martins avtal skulle löpt ut efter säsongen, men redan nu väljer han och Edsbyns IF Bandy att förlänga avtalet med 2+1 år, en viktig pusselbit inför framtiden.

– Det var ett självklart val att skriva ett nytt kontrakt. Jag behövde bara kolla av med sambo och familj så att de var med på tåget och det var inga problem. Det har varit en svajig säsong men vi har fortfarande kul tillsammans och vi är en väldigt bra grupp, så det känns kul att vara en del av det framöver också. Jag hoppas och tror att vi kommer att vara med och fajtas i toppen framöver.

Martin är en egen produkt som har förädlats genom våra ungdomsled och bandygymnasiet, ett gott betyg på att vi som förening arbetar rätt redan från ungdomsleden.

Klubbchef Franco Bergman är nöjd med förlängningen.
– Det känns bra och är roligt att Martin väljer fortsätta sin satsning på bandyn och att han väljer göra det i sin moderklubb. Med sin skridskoåkning och inställning till att hjälpa laget, är Martin en viktig spelare i framtida lagbyggen.

Huvudtränare Magnus Olsson är också nöjd med att ha mittlåset kvar i föreningen i framtiden.
– Det känns väldigt bra att Martin förlängt sitt kontrakt. Han har under många år haft en väldigt viktig roll som starkt mittlås och stängt ned viktiga ytor för motståndare. Sedan vill vi bygga vidare på hans offensiva kvalitéer, med kraft och fart.

Vi tackar Martin och ser fram emot hans fortsättning i Edsbyns IF Bandy.
Edsbyns IF Bandy vill också rikta ett stort tack till alla medlemmar i Miljonklubben 2022/23.
Tillsammans bygger vi framtiden!

share