Mästarlaget 2017

SM-Final: Edsbyn – Bollnäs 3 – 1

Tele2 Arena, Stockholm, 25 mars

Edsbyns mål: Tuomas Määttä 2, Mattias Hammarström.

Publik: 16 836

Edsbyn och Bollnäs gick mot alla odds båda till final och Byn vann som knapp underdog. Vad kunde vi mer begära? Finalhistoriens mest spektakulära soloprestation, signerad Tuomas Määttä, kanske? Utöver detta en kylig straff av Mattias Hammarström och fullständig eufori på Tele2 efter ärkerivalernas hittills enda finalmöte. 

Edsbyns 10:e mästarlag: Anders Svensson (mv), Oscar Wikblad, Oscar Jonsson, Hans Andersson, Daniel Liw, Joel Edling, Joakim Svensk, Mattias Larsson, Martin Frid, Mattias Hammarström, Jonas Edling, Daniel Burvall-Jonsson, Daniel Välitalo, Tommi Määttä, Tuomas Määttä, Erik Persson (mv).

Ledare: Thomas Liw, Magnus Olsson, Ola Johansson, Hans Elis Johansson, Klas Elvinsson, Stefan Asikainen, Bengt Ryhed

share