Blek insats och förlust i Motala

Motala fortsatt obesegrade på hemmaplan efter att hur lätt som helst avfärdat Edsbyn ikväll med 5-2 (3-1). Efter lördagens propagandaföreställning av Byn så kom ikväll säsongens bottennapp istället. Byn otroligt bleka!

Ja vad säger man efter en sån här “föreställning” då (?). Svårt att förstå att det är samma Edsbyn ikväll som för ca 72 tim sen var så bra mot Västerås men det är väl också lite “tjusningen” med idrotten. Även om det ikväll inte var det minsta tjusning med det med Edsbyögon sett. Det är bara att välja hur man vill formulera det, underskattning, sitter kvar i bussen, soppatorsk eller något i den stilen.

Jag tycker Edsbyn var så otroligt loja så jag vet inte när Byn senast var så här loja i en hel match senast? Därför känner jag att jag inte lägger något krut på att analysera matchen heller utan väljer istället att kolla fotbolls-VM Argentina-Kroatien eller nån andra halvlek i dom andra bandymatcherna. Motala vinner väldigt rättvist och det är faktiskt så att 5-2 är siffror i klar underkant. EN spelare i Byn kan få godkänt betyg av mig och det är mv Henrik Karlström som i alla fall stred tappert.

Vi får bryta ihop och komma igen och det närmast mot Vetlanda hemma nästa tisdag 20/12.

MOTALA-EDSBYN 5-2 (3-1)
Edsbyns mål: Oscar Wikblad, Vadim Arkhipkin

/Håkan Brindholm
brindholm66@gmail.com

share