Gästisbacken ny partner till Edsbyns IF Bandy

Edsbyns IF Bandy är glada och stolta att presentera Gästisbacken som ny partner för säsongen 2022/23.

Så här säger marknadsansvarige Clas Blom:
“Gästisbackens ägare Niclas, är en man full av idéer och kreativitet, det är vi i Edsbyns IF Bandy glada att nu kunna ta del av.
I detta partnerskap bygger vi gemensamma affärer och stärker våra varumärken tillsammans.”

Gästisbackens ägare Niclas Leanders säger så här om sin verksamhet och vårt partnerskap:
“Gästisbacken är idag samma gamla gästgiveri som på 1700-talet men i en ny kostym. En härlig mötesplats för såväl företagare som privatpersoner. Vi erbjuder 20 hotellrum, konferenslokaler, festvåning och en trevlig restaurang, allt i en härlig miljö. Med en byggnad som andas Hälsingland och en trädgård som andas sommarkväll vill vi driva vidare detta gästgiveri och vara det självklara valet för såväl våra lokala företagare som tillresta hälsingeturister.

Edsbyns IF Bandy är något som ligger oss varmt om hjärtat, inte bara bandymässigt. Bandyn är en fantastisk mötesplats för att knyta nya kontakter med företagare och privatpersoner. Har man chansen att uppleva elitidrott på så nära håll ska man ta vara på det, därför är det för oss en självklarhet att bli partner och vara med och bidra till nya guld.

HEJA BYN!”

Gå in på deras hemsida https://www.gastisbacken.se/ och se själva vilken underbar miljö dom har på Gästisbacken.


share