Ellevio ny partner till Edsbyns IF Bandy

Vi är mycket glada att presentera en ny partner i Ellevio.

Ellevio kommer bli en av våra huvudpartners i Edsbyhjärtat och en stor partner till vår satsning på damlaget, detta som ständig matchvärd på deras hemmamatcher i allsvenskan norra denna säsong.

Så här säger vår marknadsansvariga Clas Blom om Ellevio som ny partner:

”Jag är otroligt glad och stolt över att Ellevio, som ny nätägare till före detta Edsbyns Elverks nät, fortsätter stötta den lokala idrotten som Edsbyns Elverk gjort i så många år.
Extra glad är jag att Ellevio valt ett partnerskap i vårt samhällsengagemang Edsbyhjärtat och att Ellevio ser vårt damlag som en viktig del i vår förening.”

Så här säger Ellevios chef för kommunikation Thomas Kult:

”Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med nästan en miljon kunder. Våra elnät kopplar ihop producenter och konsumenter av el, skapar förutsättningar för nya klimatsmarta tjänster samt möjliggör mer förnybar elproduktion och elektrifiering av transporter och industri.

Som stolt sponsor till Edsbyn IF Bandy stöttar vi både herrar, damer och ungdomar i klubben. Ellevio tycker att det är viktigt att engagera oss i lokalsamhällena där vi verkar, och vi är ett företag med starka värderingar som tar ansvar för utvecklingen av framtidens energisamhälle.

Genom vår sponsring stöttar vi föreningar och organisationer, särskilt med fokus på jämställdhet och inkludering inom idrott, e-sport och musik. Dels för att vi tror att alla ska ha samma möjligheter att delta och utvecklas, dels för att vi som stort bolag i en, än så länge, mansdominerad energibransch själva vill få nya perspektiv på jämställdhets- och inkluderingsfrågor.

Vi vill helt enkelt bidra till att göra samhället lite bättre – och samtidigt lära oss av andra!

Vår vision är en ljus och hållbar framtid. Och vi hoppas på en framgångsrik säsong för alla Edsbyns bandylag!”

Vi hälsar Ellevio välkommen till vårt partnernätverk!

share