Edsbyns IF Bandy välkomnar Clas Blom till organisationen, som ny marknadsansvarig i föreningen.

Clas har en bakgrund som säljare och har på fritiden gjort stora insatser för Edsbyns IF Bandy genom engagemanget i Edsbyn Red Farmers. Clas tillträder tjänsten som marknadsansvarig den 1 augusti.

– Vi tror att Clas kommer att tillföra stort engagemang och driv till vår marknadsavdelning, säger klubbchef Franco Bergman.

 – Rollen som marknadsansvarig är en riktig nyckelposition så det känns givetvis väldigt bra att kunna fylla den. Med den här rekryteringen känner vi att vi står starka inför den kommande säsongen – även utanför isen!

 Clas själv ser fram emot utmaningen.

– Det ska bli otroligt skoj att få jobba i föreningen jag älskar och brinner för. Att ta klivet från hängiven supporter in i organisationen kommer att bli en utmaning, då jag har stora skor att fylla efter tidigare marknadschefen Thomas Mårtens som gjort ett otroligt arbete genom åren. Ett stort tack till Thomas! Nu ser jag fram emot att få kontakta alla partners, nya som gamla, och bygga en relation och en framtid tillsammans med oss i Edsbyns IF Bandy. HEJA BYN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *