Jesper Granqvist Årets Komet i svensk bandy

Magnus: “Kuben” Olsson: “Vi har bara sett början av denna framtida stjärna.”

Edsbyns Jesper Granqvist har utsetts till Årets komet i svensk bandy. 

– Jag blev väldigt chockad när jag fick veta att jag blivit utnämnd och tackar ödmjukast för att jag får ta emot denna utmärkelse. Det känns även extra häftigt när man ser vilka fler som blivit tilldelade det innan, säger Jesper 

Jesper har redan spelat fyra säsonger i Edsbyns A-lag, sammanlagt 126 matcher, och samlat på sig en rad meriter både i laget och individuellt: Årets pojklagsspelare 2018/19, Årets junior 2019, svensk mästare  2020 och 2022. Det första guldet kom under hans första säsong som ordinarie i Edsbyns backlinje.

Tränare Magnus “Kuben” Olsson öser beröm över den unga försvarsspelaren.

– Trots sin unga ålder fortsätter Jespers utveckling konstant framåt. Hans skridskoåkning är något utöver det vanliga och tillsammans med ett väl utvecklat spelsinne, är han välförtjänt av vinna Årets Komet i svensk bandy. Vi är stolta över att ha en sådan kompetent spelare i vårat lag och vi har bara sett början av denna framtida stjärna i svensk bandy. 

Ett stort grattis till Jesper, från en stolt förening!

share